Lichtgewonde en twee aanhoudingen na steekpartij in stad
112

Lichtgewonde en twee aanhoudingen na steekpartij in stad

STAD - Op de Nieuwe Markt in Groningen vond woensdagavond 15 mei een steekincident plaats. Hierbij zijn twee personen lichtgewond geraakt. Beide mannen zijn aangehouden.

De meldkamer ontving rond 20:00 uur een melding van een conflict tussen twee mannen op de Nieuwe Markt. Ter plaatse troffen de collega’s een 23-jarige man uit Sappemeer aan. Hij was lichtgewond geraakt. De man kon ter plaatse door de ambulance behandeld worden.

In de Poelestraat trof de politie een 30-jarige man uit Uithuizermeeden aan. Ook hij was lichtgewond en is behandeld door de ambulance. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor.

Getuigen gezocht
De politie doet nader onderzoek naar het incident en komt graag in contact met getuigen. Was u woensdagavond getuige van het incident? Beschikt u over camerabeelden waar zij mogelijk wat aan hebben? Of weet u meer over de aanleiding? De politie komt graag met u in contact. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Tiplijn