Te koop in Groningen: robuust vrijstaand landhuis met eigen boomgaard en 6 slaapkamers

Te koop in Groningen: robuust vrijstaand landhuis met eigen boomgaard en 6 slaapkamers

NIEUWE-PEKELA - Op een rustige en groene locatie vindt u dit robuuste vrijstaande landhuis met vrijstaande garage op een riant perceel van 2.526 m2. De woning is gelegen aan de rand van het dorp Nieuwe Pekela met veel rust, ruimte en privacy én met alle voorzieningen op zeer korte afstand gelegen.

Deze goed onderhouden landelijke woning uit 1981 is degelijk gebouwd, optimaal geïsoleerd en grijpt qua architectuur terug naar de traditionele boerderijstijl. Met een riante perceeloppervlakte van maar liefst 2526 m² biedt deze woning volop mogelijkheden. In 2001 is de woning aanzienlijk vergroot, waardoor er aan de achterzijde een studeerkamer gecreëerd is met daarboven een riante slaapkamer. Tevens is daarbij de badkamer vernieuwd en vergroot. In hetzelfde jaar is ook de grote vrijstaande dubbele garage van maar liefst 48 m2 mét verdieping gerealiseerd. Dankzij de uitbouw heeft het woonhuis een fijne en praktische indeling gekregen, met onder andere een lichte woonkamer, een halfopen keuken, 5 slaapkamers, een additionele werk/studeerkamer en 2 badkamers. De veelzijdige indeling van deze woning maakt het geschikt voor diverse woonwensen. Of u nu op zoek bent naar een levensloopbestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, of een gezinswoning met mogelijkheden voor thuiswerken, deze woning biedt het allemaal.

De riante tuin is op het zuidwesten georiënteerd, waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon. De tuin met boomgaard is aangelegd met meerdere zitplekken, zodat u op elk moment van de dag een perfecte plek kunt vinden om te ontspannen. De beslotenheid van de tuin zorgt voor een gevoel van privacy en rust. Aan de zijkant van het perceel bevindt zich de vrijstaande dubbele garage, samen met een ruime oprit waar meerdere auto's, een caravan of camper kunnen worden geparkeerd.

Het geheel heeft een ideale ligging met betrekking tot de omliggende steden en voorzieningen. Met essentiële winkels op loopafstand in het centrum van Nieuwe Pekela, heeft u alle benodigdheden binnen handbereik. Nieuwe Pekela beschikt over een sportcomplex met tennisbanen op loopafstand en een manege op enkele fietsminuten afstand. Daarnaast biedt deze locatie het voordeel van een gunstige ligging ten opzichte van diverse nabijgelegen steden. Stadskanaal, Veendam en Winschoten zijn allemaal binnen ongeveer 10 minuten met de auto te bereiken. Voor diegenen die regelmatig naar Assen en Groningen reizen, zijn deze steden binnen 30 minuten met de auto bereikbaar.

Zie: funda.nl/koop/nieuwe-pekela/huis-42204297-oud-alteveer-c-150

Tiplijn