gac

Uw bedrijf op GroningenActueel.nl promoten? Dat kan!

GroningenActueel biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot lokaal bereik in en om de provincie Groningen. Dagelijks komen er vele bezoekers via onder andere Facebook op onze website. Vanuit een gemeten onderzoek van Google Analytics over de laatste drie maanden (oktober, november en december), hebben gemiddeld 65.002 mensen de website GroningenActueel.nl 110.176 keer per maand bezocht.

- In 2021 hebben 33.980 mensen de website GroningenActueel.nl 53.363 keer bezocht.
- In 2022 hebben 523.819 mensen de website GroningenActueel.nl 1.186.822 keer bezocht.
- In 2023 hebben 575.995 mensen de website GroningenActueel.nl 957.682 keer bezocht.

Banners
Via GroningenActueel kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming en/of diensten/producten verbeteren en nieuwe klanten aantrekken. GroningenActueel biedt u verschillende mogelijkheden om te adverteren. Zo kunt u kiezen uit 4 verschillende banners:

* Bannerpositie 1 (Platinum banner) bovenaan de pagina in de header
* Bannerpositie 2 (Gold banner) onder elk nieuwsartikel
* Bannerpositie 3 (Silver banner) in het midden van de pagina
* Bannerpositie 4 (Brons banner) onderaan de pagina

Deze banners kunt u voor verschillende termijnen afnemen. De minimale termijn is 1 maand. Voor langere termijnen geldt een staffelkorting.

Advertorial
Naast onze banners is er de mogelijkheid om een advertorial te plaatsen. Ook hierin bieden wij u verschillende keuzes, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u een advertorial zelf wilt aanleveren of dat wij deze voor u schrijven.

Facebookpromotie
Ons grote bereik op Facebook biedt voor veel ondernemers ook kansen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om facebook berichten te plaatsen op onze facebookpagina of de berichten die u zelf heeft geplaatst te delen. Hierbij kunt u tegen vergoeding een eenmalig bericht plaatsen maar ook op basis van een strippenkaart (10, 20, 50x). De laatste is de meest voordelige optie.

Woningpromotie
Verkoopt u uw woning en wilt u graag sneller uw woning verkocht hebben? Laat het door GroningenActueel extra promoten. Met een extra woningpromotie bereikt u duizenden bezoekers extra.

Wilt u meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden die GroningenActueel u biedt? Neem dan hier direct contact met ons op, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 085-8209767. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen/te woord staan om de verdere opties te bespreken.

Tiplijn