Te koop in Groningen: Royaal half vrijstaand woonhuis met overkapping

Te koop in Groningen: Royaal half vrijstaand woonhuis met overkapping

MEERSTAD - Fraai gelegen op een hoekperceel, royaal half vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage in Meerstad!

Deze in 2020 gebouwde gezinswoning is fantastisch gelegen op een hoekperceel met vrij uitzicht aan de voorzijde! De woning is voorzien van moderne inrichting, ruime living op de begane grond met openslaande deuren naar de tuin, 4 slaapkamers en een royaal perceel van 515 m² met vrijstaande garage én overkapping.

Indeling:
zijentree/hal met trapopgang meterkast en toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Royale living (50 m²) voorzien van, strakke wanden en vloerverwarming met pvc-vloeren. Aan de voorzijde met fraai vrij uitzicht de woonkamer, aan de achterzijde de tuingerichte woonkeuken met keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping:
gehele verdieping voorzien van strakke wanden en vloerverwarming en pvc-vloeren. Overloop met daaraan 3 slaapkamers, 9, 11 en 13 m² groot. De moderne badkamer is met 8 m² ruim en voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
gehele verdieping voorzien van pvc-vloeren. Royale bergruimte (18 m²) met wasmachine aansluiting en warmingssysteem. 4e slaapkamer van 10 m².

Tuinen:
fraai perceel met voor-, zij-, én achtertuin. De tuin is fraai aangelegen en voorzien van moestuin, terras, gazon, royale overkapping, garage (18 m²) én eigen oprit aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- modern woonhuis (2020);
- fraai hoekperceel met vrij uitzicht;
- vrijstaande garage;
- eigen oprit aan de achterzijde;
- vloerverwarming begane grond en 1e verdieping;
- 8 zonnepanelen;
- subsidie waardevermeerdering á € 4000,- nog niet aangevraagd.

Zie: https://www.funda.nl/koop/meerstad/huis-42146161-ringdijk-11/

Tiplijn