Meerdere ongevallen door gladheid N355 Noordhorn; Ambulance en politie auto geramd (Video) DuoFocus
112

Meerdere ongevallen door gladheid N355 Noordhorn; Ambulance en politie auto geramd (Video)

NOORDHORN - Langs de Rijksstraatweg (N355) bij Noordhorn zijn er vrijdagochtend meerdere ongevallen gebeurd.

De hulpdiensten waaronder de brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Daarnaast kwam het mobiel medisch team (mmt) met de auto ter plaatse.

Het eerste ongeval gebeurde rond 5:50 uur. Een automobilist die uit de richting van Aduard kwam belandde met zijn voertuig in de sloot.

Het tweede ongeval gebeurde toen de hulpdiensten bezig waren bij het eerste ongeval. Een automobilist die uit de richting kwam van Aduard vloog door gladheid uit de bocht.

Het derde ongeval gebeurde toen twee auto’s het ongeval passeerden. Één auto mocht van de politie het ongeval passeren. De andere automobilist merkte dit te laat op. Ze botsten met de voorkant tegen elkaar aan en ramde daarbij een ambulance en een politieauto.

In totaal zijn er dus vijf voertuigen die een ongeval hebben gehad. Er zijn geen gewonden gevallen bij de ongelukken. Wel is de inzittende van het voertuig dat in de sloot belandde gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

Volgens de politie ter plaatse is de oorzaak gladheid op de weg. De bocht vanuit de kant van Aduard naar Noordhorn is spekglad.

Door het ongeval is de weg afgesloten. Dit zorgt voor verkeershinder.