Politie treft wapens, drugs en geld aan bij inval in woning Groningen Politie
112

Politie treft wapens, drugs en geld aan bij inval in woning Groningen

GRONINGEN - Bij een inval in de Stad Groningen heeft de politie woensdag verschillende soorten drugs, wapens, geld en weegschalen aangetroffen. De bewoner, een 21-jarige man, is aangehouden.

De politie ging naar aanleiding van een anonieme melding over een vuurwapen naar een adres in de binnenstad van Groningen. De bewoner, een 21-jarige man, zou mogelijk in het bezit zijn van een vuurwapen. Samen met de wijkagent hebben agenten een doorzoeking van de woning gedaan. Tijdens de doorzoeking troffen zij in de woning een kluis aan. Na het openen van de kluis troffen zij harddrugs, softdrugs, contant geld en weegschalen aan.

In de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. Wel een aansteker in de vorm van een vuurwapen. Vanwege het aantreffen van de verdovende middelen werd de verdachte op heterdaad aangehouden. Alle aangetroffen goederen zijn inbeslaggenomen. De drugs zal door de Forensische Opsporing worden getest. De verdachte zal op het politiebureau een verklaring afleggen over het bezit van verdovende middelen.

Tiplijn