Examencentrum CBR in Groningen wordt vernieuwd Google Maps - CBR Locatie Groningen

Examencentrum CBR in Groningen wordt vernieuwd

STAD - Het examencentrum van het CBR in Groningen krijgt een fris gezicht. De buitenkant wordt vernieuwd. Ook wordt het luchtbehandelingssysteem aangepast. Dat gebeurt in het eerste kwartaal van 2023. Mogelijk lopen de werkzaamheden uit tot in het begin van het tweede kwartaal.

De verbouwing heeft gevolgen voor de examens, toetsen en rijtesten. Zo verwacht het CBR lawaai tijdens de werkzaamheden. Ook wordt het op veel dagen moeilijk om te parkeren op de plekken voor en achter het gebouw aan de Protonstraat 3. Het CBR zet daarom verkeersregelaars in om iedereen te begeleiden en de juiste plaats te wijzen. Verder treffen ze vanaf januari onderstaande maatregelen:

Praktijkexamens
De autopraktijkexamens beginnen en eindigen op de parkeerplekken tegenover de achterkant van het gebouw. Het CBR verwacht dat de praktijkexamens voor auto met aanhangwagen ook aan de achterkant kunnen beginnen. Als dat op sommige dagen niet mogelijk is, beginnen de praktijkexamens aan de doorgaande weg voor het examencentrum.

Theorie-examens
Het theorie-examencentrum blijft open op woensdag en donderdag.

Beroepsexamens (CCV)
Van januari tot en met april 2023 wijken alle beroepsexamens uit van de Protonstraat naar LCW Groningen bv aan de Westpoort Londenweg 10 in Groningen (postcode 9704 CH , postbus 2318).

Rijtesten
De rijtesten beginnen en eindigen op de parkeerplekken tegenover de achterkant van het gebouw.