Kampioenschap minigolf voor senioren op 24 mei

Kampioenschap minigolf voor senioren op 24 mei

VEENDAM - Op vrijdag 24 mei 2024 organiseert Veendam Beweegt voor senioren de maandelijkse activiteit van de maand mei. Deze maand een speciale editie, want de activiteit vindt plaats tijdens de Veendammer Sportweek. Op het Museumplein gaan we opzoek naar de Veendammer minigolf kampioen!

Het Museumplein in het centrum van Veendam wordt op vrijdag 24 mei omgetoverd tot een minigolfterrein met 9 holes. De activiteit start om 11:30 uur en de prijsuitreiking zal zijn tussen 12:30 en 13:00 uur. Deelname aan de activiteit is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan via de Veendam Beweegt app of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook. Neem telefonisch contact op met één van de medewerkers van Veendam Beweegt via 06 8685 6864.

Kick-Off Veendammer Sportweek
Aansluitend aan de minigolf activiteit vindt ook de Kick-Off van de Veendammer Sportweek plaats op het Museumplein en worden er in samenwerking met diverse sportaanbieders activiteiten aangeboden aan kinderen en jongeren.

Tiplijn