Speelfilm De Vloek van Lughus 29 oktober te zien in het Forum in Groningen

Speelfilm De Vloek van Lughus 29 oktober te zien in het Forum in Groningen

GRONINGEN - De Nederlandse kinderfilm De Vloek van Lughus zal op zaterdag 29 oktober om 15.30 uur te zien zijn in het Forum in Groningen. Deze speciale vertoning is onderdeel van een mini Halloween-tour. Tijdens deze tour zullen een aantal hoofdrolspelers van de film aanwezig zijn. Wil jij een handtekening of liever op de foto met de acteurs? Koop dan nu je kaartje. Ook is er een mooie prijs te winnen als je in je mooiste Halloweenkostuum komt.

De Vloek van Lughus speelt zich af tijdens Halloween. Daarom vindt er een speciale filmvoorstelling plaats in het Forum tijdens het Halloween-weekend. Acteurs uit de film zijn ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je met ze op de foto en delen ze handtekeningen uit. Een bijzondere Halloween-dag dus.

Koop nu je ticket inclusief meet & greet en kans op een prijs via de website van het Forum: https://forum.nl/nl/agenda/de-vloek-van-lughus

De Vloek van Lughus gaat over Romy die tijdens Halloween met haar jongere broertje Ryan zit opgescheept. Romy is bang om voor schut te staan tegenover haar vrienden als ze dit jaar weer met hem meegaat om snoep op te halen.

Na een ruzie wenst Romy dat ze hem niet meer hoeft te zien. Maar dan verdwijnt Ryan echt.

Is hij weggelopen of is er iets anders aan de hand? Langzaam verandert de stad in een spookstad en moet Romy alles op alles zetten om haar broertje te redden.

Bekijk de trailer: