Kampeermerk Campooz opent in Assen, houdt open dag en zoekt nog personeel

Kampeermerk Campooz opent in Assen, houdt open dag en zoekt nog personeel

ASSEN - Het nieuwe onderkomen van Campooz is de zogenaamde ‘Koekjesfabriek’. Een nieuwe productielocatie, magazijn en testcenter hebben onderdak gevonden aan de Van Vlissingenstraat.

Om de verhuizing te vieren, organiseert het snelgroeiende kampeerbedrijf een Open Huis op 17 en 18 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Introductie nieuwe vouwwagen en caravan voortent
Tijdens het Open Huis introduceert Campooz veel nieuws. Het nieuwste model is La Luna gedoopt. Zij is het kleine zusje van topmodel Red Ruby. La Luna is geschikt voor twee of vier personen. Beide modellen kennen een nieuwe kleurstelling. De tweede introductie is een zelf geproduceerde aanhanger die dient als onderstel voor La Luna en Red Ruby. Als laatste komt Campooz met een complete voortent voor caravans in Campooz stijl. Hier hebben veel kampeerders lang op gewacht.

Vol programma
Er is genoeg te doen in en om het pand. Het is mogelijk om een kijkje te nemen bij de afdeling productie. Daarnaast maken bezoekers kennis met het complete assortiment. Verder zijn er volop activiteiten zoals opzetdemonstraties, een Rebel-Outdoor pop-up store, volleybal clinics door eredivisionist Sudosa Desto, een springkussen en nog veel meer.

Samenwerking Werkplein Drentsche Aa
Campooz is maatschappelijk betrokken en wil graag sociale impact maken in Assen. Onderdeel daarvan is het creëren van werkgelegenheid. ‘Wij hebben een samenwerking opgezet met Werkplein Drentsche Aa en het Sociaal Innovatiefonds. Het biedt ons de mogelijkheid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk te bieden. Dit is een groep waar veel potentie in zit’, vertelt Raoul Veldink van het Drentse bedrijf.

Koekjesfabriek
In de volksmond is het karakteristieke pand bekend als de ‘Koekjesfabriek’. De productiehal heeft een industriële uitstraling en veel daglicht. Op de plek waar vroeger koekjes werden gebakken, worden nu kampeermiddelen geproduceerd. Gert IJszenga: ‘Alleen het pand van binnen bewonderen is al een bezoekje waard. Het was een grote wens om Campooz onder te brengen in de ‘Koekjesfabriek’. Een droom die uitkomt!’

Campooz is gevestigd aan de Van Vlissingenstraat 55 in Assen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Meer informatie op campooz.com.

Vacature
Campooz is nog opzoek naar een medewerker customer service. Houd je van kamperen en praat je daar het liefst de hele dag over? Dan maken zij graag kennis met je!

Bedrijfsomschrijving

Campooz is een jong en snelgroeiend Nederlands kampeermerk. In 2015 ontstaan uit een passie voor kamperen. Hun vouwwagens heten Fat Freddy en Lazy Jack, Hun luifels zorgen ervoor dat caravans er leuk uit gaan zien en de accessoires moet je gewoon hebben. De producten vinden hun weg naar kampeerders via een uitgebreid Europees dealernetwerk. Het is hun ambitie om verder uit te groeien tot toonaangevend en eigenwijs merk. Het team van Campooz is overzichtelijk, de lijntjes zijn heel kort. Zij zijn benaderbaar en persoonlijk. Check voor meer info campooz.com.

Vacatureomschrijving

Als medewerker customer service ben je het eerste aanspreekpunt voor kampeerders en outdoor enthousiastelingen. Dit gaat via telefoon, mail, WhatsApp en de socials. Je wordt onderdeel van het sales team.

  • Klantvragen verwerken
  • Problemen onderzoeken en oplossingen bieden
  • Ondersteunende administratieve taken

Je werkt bij voorkeur vijf dagen per week van 10.00 – 15.00 uur. Je start het liefst zo snel mogelijk.

Dit is op jou van toepassing:

  • Uitstekende kennis van Nederlands in woord en geschrift, beheersing van meerdere talen is een pré
  • Je hebt MBO niveau
  • Je communiceert makkelijk, praten doe je graag en schrijven kost je geen moeite
  • Je hebt administratieve vaardigheden
  • Je kunt goed samenwerken, schakelen en bovenal ben je een prettige persoonlijkheid

Wat mag je van hen verwachten?

Je krijgt een belangrijke rol binnen de organisatie. Het is een uitdagende functie met ruimte voor eigen ideeën en input. zij bieden een prettige werksfeer. Je krijgt een fijne werkplek en wordt onderdeel van een leuk team. Zij bieden een contract voor bepaalde tijd met eventueel aansluitend een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Laat het vooral heel snel aan hen weten door een korte motivatie en jouw cv te sturen. Heb je vragen? Neem dan contact met hen op (0592-769106). Je kunt vragen naar Raoul Veldink.

- Soort dienstverband: Parttime (0,3/0,4 FTE), bepaalde tijd
- Contractduur 6 maanden
- Secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioen

Werklocatie: ‘Koekjesfabriek’ – Van Vlissingenstraat 55, Assen

Tiplijn