Wegens succes opnieuw vrijdagmiddagborrels (0.0%) bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug in Assen om nieuw personeel te werven

Wegens succes opnieuw vrijdagmiddagborrels (0.0%) bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug in Assen om nieuw personeel te werven

Wegens het succes van de voorgaande edities organiseren wij graag weer een Vrijmibo in Assen.

Het is geen nieuws dat de arbeidsmarkt krap is. Ook zorgorganisatie ’s Heeren Loo staat hiermee voor een uitdaging en heeft daarom besloten om het werven van collega’s anders aan te pakken.

Zo organiseert Wooncentrum Dichtershof in Assen vrijdagmiddagborrels (0.0%) op 10 november 2023 Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken met bewoners, medewerkers en het werk. Het wooncentrum roept vooral MBO-4 verpleegkundigen, verzorgende IG’ers en begeleiders op om langs te komen.

‘In de zorg draait het om mensen, niet om cv’s’ 
De vrijdagmiddagborrels sluiten aan bij het nieuwe wervingsbeleid van ’s Heeren Loo, dat onlangs gelanceerd werd. De organisatie is gestopt met vacatures in de directe zorg. In plaats daarvan wordt vooral gekeken naar de talenten en wensen van iemand. En niet naar cv en motivatiebrief. Iedereen die interesse heeft in een baan bij ’s Heeren Loo wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.  

Wooncentrum Dichtershof 
Wooncentrum Dichtershof, aan de Jacob Catslaan 12 in Assen, is één van de 12 wooncentra van ’s Heeren Loo De Noorderbrug. Het appartementengebouw bevat 10 zelfstandige wooneenheden, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Zie: werkenbij.sheerenloo.nl/evenementen

Tiplijn