Voorheen bekend onder de naam Assen Taxi Noord rijdt Taxi Chauffeur René Hake al meer 10 jaar mensen en bedrijven van a naar b. Tegenwoordig rijdt hij met zijn collega’s onder de naam Taxi Assen en Evenementen Taxi Assen door heel Nederland.

Taxi Assen is gespecialiseerd in taxi auto vervoer en taxi bus vervoer tot 7 personen. Ze rijden 7 dagen per week waarin je doordeweeks in de nacht alleen op basis van reservering kan aanvragen. De taxi's hanteren voordelige tarieven (bij reservering) voor ritten naar bestemmingen zoals Groningen en rondom Assen. Dit kan per luxe personenbus als met personenauto.

 

Enkele voordelen op een rij:

- Taxi van en naar het ziekenhuis (WZA, UMCG, Martini) zorginstelling of ziekenhuis.
- Zakelijk vervoer, voor vaste ritten & vervoer voor bedrijven of zakelijke doeleinden en vervoerscontracten.
- In het bezit van een VOG voor het vervoer van kinderen en geregistreerd bij DUO.
- Station service. Halen van en brengen naar het station.
- Wandel tax. Halen en brengen naar het Pieterpad, Rolde, Zuidlaren, Haren, Groningen Pieterburen en of Schoonloo.
- Populaire bestemmingen zoals: Hof van Saksen, camping Witterzomer, Grote Zand, Hooghalen, kamp Westerbork.

Evenementen Taxi

Naast onze reguliere ritten in Assen rijdt Evenementen Taxi Assen veel naar en van locaties waar evenementen georganiseerd worden. Denk aan de Bonte Wever, de nieuwe Kolk DNK, Pand 17, de TT baan en Hallen, de binnenstad van Groningen, Noorderplantsoen, Stadspark, Martiniplaza, festivallocaties en ga zo maar door.

Voor bedrijven of instellingen rijden wordt ook regelmatig gereden naar evenementen voor zakelijke doeleinden of team festiviteiten in en om Assen. Dankzij de jarenlange ervaring en professionele aanpak kunnen wij zij bedrijven perfect helpen. Zo wordt er vaak gereden naar de TT hal, de Martinihal, het FC Groningen Stadion maar ook naar de bekende vliegvelden.

Het evenement van Assen is natuurlijk de TT. In deze week is het erg druk in en om Assen. Veel bezoekers en bewoners maken gebruik van Evenementen Taxi Assen. Zo wordt er gereden naar hotels, campings en de natuurlijk de binnenstad. Ook wanneer je buiten Assen verblijft wordt je perfect geholpen. Denk aan Witten, bovensmilde en Smilde, Veenhuizen, Norg en Westerbork. Het Taxibedrijf staat voor je klaar met hun uitmuntende service.

Ook een taxirit nodig? Bel direct op nr. 06-44441858 of 06-46964027

Tiplijn