Te koop in Blauwestad: Indrukwekkende en luxe designvilla inclusief strand en boot

Te koop in Blauwestad: Indrukwekkende en luxe designvilla inclusief strand en boot

BLAUWE STAD - Een schitterende witte villa aan het water, ontworpen door de huidige bewoners, met liefde en een duidelijke visie!

Kom deze unieke woning bezichtigen en laat u betoveren door het ingenieuze ontwerp, het water, de natuur en de weidse vergezichten. Deze designvilla is onder architectuur gebouwd, maar de rechten zijn door opdrachtgever/eigenaar aangekocht en in eigendom overgenomen. De totale oppervlakte met balkon en terras bedraagt maar liefst 350m².
De woning zal geleverd worden inclusief stoffering, meubilair, audiovisuele apparatuur, kunst, boot en boothuis.

DE KAVEL IS AL ZEER RIANT, MAAR DEZE RUIME OPZET IS TE VERDUBBELEN! BIJ DE WONING HOORT NAMELIJK EEN OPTIE TOT KOOP OP DE AANGRENZENDE KAVEL VAN 1.750M².

Tranquility & Space
De ruim opgezette villa is in principe ontworpen voor een (echt)paar en heeft een separaat inpandig gastenverblijf. De belangrijkste woonverblijven bevinden zich op de eerste en tweede verdieping, met een fantastisch uitzicht over Het Riet en aangrenzend natuurgebied.
Er is zorgvuldig nagedacht over zichtlijnen en het weidse uitzicht, bij de plaatsing van de ramen en schuifpuien. Zo heeft u vanuit elk vertrek optimaal uitzicht over de omgeving.

Dual Functionality
Er zijn 2 woonkamers, 2 keukens, 4 slaapkamers (waarvan twee 'multifunctioneel' in gebruik), 3 badkamers, 3 toiletruimten, een wellnessruimte met sauna, zwem-spa, jacuzzi, fitnessapparatuur en inloopdouche, een garage voor 2 à 3 auto’s en 3 bijgebouwen. De garage is hoog genoeg om hier middels een parkeerlift meer auto's kwijt te kunnen.

Relaxation & diversity
Door de ligging aan het water van Het Riet in Blauwestad heeft u in de heerlijke achtertuin veel privacy. Dit dankzij de strategisch geplaatste bloembakken en rietkraag. Ook treft u hier een zandstrand, zonneterras, terras aan het water, een eigen haven met boothuis, berging en vrijstaande werk-/ kantoorruimte.

Traditional landmark
Kenmerkend zijn de vele creatieve details. Zo is de BBQ-haard aan terraszijde van de woning, in de centrale decoratieve schoorsteen, opgetrokken uit koperslakkeien die ooit het plein voor een historisch centraal station vormden. Door dezelfde monumentale schoorsteen lopen nog twee separate rookkanalen voor professionele binnen-openhaarden op de beide woonverdiepingen.

Indoor-outdoor space
Binnen en buiten lopen natuurlijk in elkaar over door de schuifpuien en het doorlopen van de vloer naar het terras. Ook de fraaie kunst draagt bij aan de sfeer en is beschikbaar ter overname. De woning wordt geleverd inclusief stoffering, meubilair en inboedel. Zelfs boot, botenhuis, botenhelling en 'docking-system' zijn inclusief.

Integrated audiovisuals
De hoogwaardige audio-visuele apparatuur van Bang & Olufsen met Dolby Digital Surround en vijf BeoLab-speakers, maken een integraal deel uit van de woning. De bekabeling hiervan is onzichtbaar in de vloer verwerkt. Er zijn zeven TV's in de diverse ruimtes geïntegreerd, waarbij de master-bedroom zelfs over 3D-videoweergave beschikt.

A-class quality
Vanzelfsprekend is de woning volledig geïsoleerd, energiezuinig en beschikt deze over een energielabel A.
Daarbij is er professioneel en optimaal gebruik gemaakt van gerecyclede, milieuvriendelijke bouwmaterialen.
De keukens zijn uitgerust met negen Miele-inbouwapparaten uit het topsegment. Het riante kookeiland in de woonkeuken is voorzien van een inductiekookplaat, Quooker-apparatuur en bijpassend design-zeeppompje, een Miele vaatwasmachine en tien riante opberglades. De modulair ingebouwde Miele combi-stoomoven, koffie automaat en combi-magnetron zijn in het oog springende designelementen.

Special recreation
Naast een uitdagende Puttinggreen en een Petanque / Jeu de Boules-baan op wedstrijdformaat, munt het 'grootse buiten' uit door ruimtelijke gazons met natuurvriendelijke biodiversiteit en beschutte terrassen.

Laat u verrassen door deze unieke villa en neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Zie: https://www.funda.nl/koop/blauwestad/huis-88194569-freya-9/

Tiplijn