Te koop in Blauwestad: Unieke droomvilla met verwarmd zwembad en eigen haven

Te koop in Blauwestad: Unieke droomvilla met verwarmd zwembad en eigen haven

BLAUWESTAD - De overtreffende trap van luxe en ruimte, u vindt het in deze werkelijk spectaculaire villa met zwembad gelegen aan vaarwater in Blauwestad. Wonen aan het water op een heel ander niveau dan u elders aan zult treffen.
Deze ultramoderne woonbeleving is gebouwd in 2019 en zal met maar liefst bijna 600 m2 woonoppervlakte ook de meest verwende ruimtezoekers honger stillen.

De ligging is gunstig gesitueerd aan het zuid-oosten van het Oldambtmeer en naast het natuurgebied Reiderwolde, het groene hart van Blauwestad, waar je echt uren heerlijk kunt wandelen door het groen. Verder ligt het net ten noorden van Winschoten en is de stad Groningen via de A7 in circa 25 minuten te bereiken.
Naast uw eigen aanlegplaats binnen uw perceel is er om de hoek tevens jachthaven Reiderhaven. Naast praktisch gelegen ligt de woning dus ook nog eens te midden van diverse recreatiemogelijkheden.

Overtuig uzelf, bekijk de foto’s, bekijk de sfeervolle video en kom vooral langs, u moet deze villa bezoeken om het te beleven. Al bij aankomst ziet u dat achter de fraaie hekken iets bijzonders is gerealiseerd, dat gevoel groeit enkel wanneer u het hek passeert en de statige oprijlaan oprijdt. Terwijl het grind knarst onder de banden van uw auto beseft u: “dit zou zomaar eens mijn woondroom kunnen zijn.”

Begane grond:
Ruime entree voorzien van grote dubbele deuren, onmiddellijk valt het oog op de vide, groots en strak. De dubbele deuren met veel glas bieden alvast een kijkje op de woonkamer en u ziet een glimp van het achtergelegen zwembad maar daarover later meer. Naast alle ruimte voor uw garderobe bied de hal ook toegang tot het kantoor evenals een fraai modern toilet en de meterkast. We lopen allereerst door naar de woonkamer, de woonkamer is op slimme en natuurlijke wijze verdeeld in een viertal zones. De eetkamer, open keuken en 2 zitkamers waar het heerlijk toeven is. Tezamen meet deze ruimte maar liefst ca. 182 m2 en is geheel voorzien van een fraaie donker natuurstenen vloer, uiteraard, zoals je mag verwachten, voorzien van vloerverwarming die ook nog eens per zone te bedienen is. De eetkamer biedt alle ruimte voor die grote gezellige tafel die u altijd al had willen kunnen plaatsen, vanuit de eetkamer en keuken bieden een tweetal dubbel openslaande deuren niet alleen zicht op de tuin en zwembad en het daarachter gelegen vaarwater maar ook nog eens toegang tot allereerst de overkapping en daarna het terras. De keuken is voorzien van een dubbel eiland, 1 kookeiland met een extra ruime inductiekookplaat met warmtezones en een spoeleiland. Onder de eilanden volop bergruimte evenals in de fraaie keukenwand waarin, naast combiovens en een koffiemachine ook de koel-/vriescombinatie evenals legio bergruimte is verwerkt. Uiteraard mag een vaatwasser ook niet ontbreken. De beide zitgedeeltes meten respectievelijk ca. 43 en 53 m2 en zijn voorzien van een gezellige haard. Ook vanuit deze vertrekken is het mogelijk om via dubbel openslaande deuren direct op uw terras te staan.
Lopen we even terug naar de hal dan vinden we ook de toegang tot het kantoor (of slaapkamer op de begane grond), deze meet ca 27 m2 en middels fraaie schuifdeuren is tevens een extra werkruimte, grenzend aan de eetkamer bereikbaar van zo’n 20 m2.
Via het hiervoor genoemde vertrek is binnendoor tevens de garage te bereiken, de garage is met ca. 40 m2 lekker ruim bemeten en biedt meer dan genoeg ruimte voor in elk geval 2 auto’s. Daarnaast is voor de garage en onder de overkapping ruimte voor nog eens 2 personenauto’s. De praktische bijkeuken meet ca. 11 m2 en te bereiken via de garage of via de deur aan de terraszijde. We gaan terug naar de entree en nemen de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
U komt aan op de ruime overloop, via de glazen pui heeft u een fraai uitzicht over de voortuin. Aan deze grote overloop diverse vertrekken waaronder de 4 slaapkamers, stuk voor stuk ruim te noemen en allemaal voorzien van een eigen klimaatsysteem. Heerlijk koel in de zomer, heerlijk warm in de winter. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning en meet ca. 19 m2, de volgende meet ca. 26 m2 en heeft middels dubbel openslaande deuren toegang tot een ruim balkon met uitzicht over terras, zwembad en het omliggende groen, net als de slaapkamer er naast, slaapkamer 3 die maar liefst ca. 40 m2 meet. De laatste slaapkamer op deze verdieping is zeer bijzonder te noemen qua afmeting, maar liefst ca. 84 m2 maar ook qua uitvoering, de slaapkamer is namelijk voorzien van een luxe kleedruimte/inloopkast met volop ruimte en lopen we even door dan komen we in de, exclusief voor deze slaapkamer bedoelde, badkamer en-suite van maar liefst bijna 20 m2 en voorzien van een dubbele wastafel, dubbele douche en fraai bad. Verder heeft de slaapkamer een eigen balkon en toegang tot het gedeelde eerder genoemde balkon.
Terug op de overloop treffen we nog een toilet en achter de volgende deur een moderne 2e badkamer van ca. 14 2 met bad, dubbele wastafel en inloopdouche.
Verder nog op de overloop een deur naar een praktische berging met onder meer ook een extra witgoedaansluiting, deze berging bevindt zich onder de trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap vanaf de overloop bereikt u de enorme zolder, bedenkt u zelf maar wat u hier zou willen doen. Extra slaapkamers? Geen probleem. Fraaie gym? Ruimte genoeg. Een werkplek voor meerdere mensen? Waarom niet. Uiteraard zou u het ook gewoon kunnen gebruiken als opslag, de rest van de woning biedt natuurlijk al volop ruimte!

Buiten:
De villa ligt prachtig op de kavel, de voortuin is fraai aangelegd en gaat op natuurlijk wijze over in de achtertuin alwaar we twee heerlijke buitenverblijven nabij het zwembad aantreffen. Het meest dichtbij het zwembad een gebouw met 2 open overkappingen en ertussen een praktische berging die tevens toegang biedt tot de technische ruimte (filters/pompen/warmte) behorende bij het zwembad. De huidige bewoners genieten dagelijks in hun hot-tub onder deze overkapping aan de ene kant of zitten heerlijk te genieten van het zwembad en omgeving op een lounge-set aan de andere kant.
Dan aan de linkerzijde nog een bouwwerk, in hout uitgevoerd en tevens voorzien van een berging, deze overkapping is met bijna 10 bij 5 heerlijk ruim bemeten. Tevens achter deze overkapping de eigen haven/aanlegplaats van zo’n 12 bij 5 meter lang en breed. Heerlijk toch? Ruimte voor uw eigen boot bij huis.

Bijzonderheden:

- Energielabel A++ (Gasloos)
- Groot zwembad van 10 bij 5 meter
- Extreem ruime villa
- Aan fraai vaarwater gelegen
- Verwarming middels warmtepompen, zowel huis als zwembad
- Bijna nieuwe (2019) hoogwaardige villa
- Fraai perceel van 4.538 m2
- Woonoppervlakte 591 m2, inhoud 2.198 m3

Zie: https://www.funda.nl/koop/blauwestad/huis-88345933-dennenborg-4/

Tiplijn