Te koop in Eelderwolde: Modern woonhuis gelegen aan vaarwater naar Paterswoldsemeer

Te koop in Eelderwolde: Modern woonhuis gelegen aan vaarwater naar Paterswoldsemeer

EELDERWOLDE - Dromen, belangrijk om te hebben, nog mooier om ze af en toe waar te kunnen maken. Wie droomt er nu niet van te mogen wonen in deze heerlijk ruime woning en, wanneer het uitkomt, even je bootje van je steiger los te maken voor een ontspannend rondje Hoornse- en Paterwoldsemeer.

Deze rechter riante helft van een vrijstaande villa heeft 4 ruime slaapkamers, een praktische bijkeuken, garage en riante woonkamer met open keuken. De op het zuiden gelegen tuin ligt aan vaar- en zwemwater, niet voor niets is Waterwijk in de wijk Ter Borgh zo populair!

Eelderwolde, gelegen op de grens van Drenthe en Groningen maar ook van Stad en natuur, is een zeer populaire woonomgeving. Met de binnenstad op fietsafstand en volop recreatiemogelijkheden op loopafstand. Ook onderwijs, gezondheidszorg en kinderopvang zijn bijna om de hoek te vinden en de A28 evenals de A7 zijn op enkele autominuten te bereiken.

Indeling:

Via de brede oprit komt u aan bij de voordeur onder de overkapping, bij het betreden van de woning treft u in de hal/entree de meterkast, het lichte toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en een praktische bergkast onder de trap. Lopen we door dan komen we in de woonkamer, deze L-vormige woonkamer is heerlijk licht en biedt een schitterend uitzicht over de achtertuin en het water de tuin bereik je via de dubbel openslaande deuren. De gehele woonkamer is voorzien van een fraaie licht-eiken houtenvloer. De woonkamer tezamen met de open keuken aan de voorzijde van de woning meet maar liefst ca. 67 m2 en geeft ruimte aan diverse opstellingen van uw (grote) meubelen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, eigenlijk alles wat je in een moderne keuken zou mogen verwachten. De overwegend witte keuken heeft enkele houtaccenten en zal menig "hobby-kok" aanspreken. Ook op de begane grond, de ruime bijkeuken, erg praktisch voor het witgoed en geeft talrijke opbergmogelijkheden. Via de bijkeuken is eveneens de tuin bereikbaar (achterzijde woning) en de aangebouwde garage/berging van ca. 15 m2, uiteraard is deze garage ook te bereiken via de oprit.

Eerste verdieping:

Via de trap komen we aan op de overloop, via deze overloop zijn alle vertrekken op deze verdieping te bereiken en ook is hier de vaste trap naar de tweede verdieping te vinden. Allereerst de badkamer, in lichte en donkere (natuur-) kleuren uitgevoerd en voorzien van een ligbad, brede wastafel met meubel, inloopdouche en meet ca. 9 m2. De 3 slaapkamers op deze verdieping meten respectievelijk ca. 11, 11 en 14 m2. Via de vaste trap bereiken we de…

Tweede verdieping:

Via de overloop met stookruimte en diverse opbergmogelijkheden bereiken we de ruime slaapkamer op de tweede verdieping. De oppervlakte van deze kamer (hoger dan 1.50m) is maar liefst ca. 18 m2 maar de ruimte voelt nog veel groter omdat er ook lager dan 1.50 nog volop ruimte is. De hoogte van deze kamer is maar liefst ca. 3,23 m waardoor dit vertrek zelfs nog veel ruimer aanvoelt. De ideale plek voor die 4e slaapkamer, werkplek(ken) of wat voor andere wensen u ook maar heeft met deze kamer.

Buiten:

Zowel voor (noordzijde) als achter (pal op het zuiden) een ruime (kindvriendelijke) tuin, de achtertuin is bereikbaar via de brede achterom en zoals al eerder gezegd via de woonkamer en bijkeuken. De zonnige, onder architectuur aangelegde, achtertuin heeft verder een fraaie aanlegplaats voor uw boot, een heerlijke plek om te vertoeven en te genieten van het water en de zon!

Bijzonderheden:

- In het populaire Waterwijk-gedeelte van de wijk Ter Borgh in Eelderwolde
- 16 zonnepanelen
- Laadpaal
- A-label
- Aan vaarwater
- Ruime woning
- Een bezichtiging meer dan waard, neem snel contact op met de makelaar

Zie: https://www.funda.nl/koop/eelderwolde/huis-88219930-zweerdeneiland-26/