Te koop in Groningen: Buitenkansje op de woningmarkt, woonboerderij met fraaie schuur op 1,5 hectare grond

Te koop in Groningen: Buitenkansje op de woningmarkt, woonboerderij met fraaie schuur op 1,5 hectare grond

Een ware buitenkans op de woningmarkt! Op bijna 1,5 hectare grond gelegen met vrij zicht over de landerijen bevindt zich deze prachtige woonboerderij met uiterst royaal woonoppervlakte en een fraaie geïsoleerde schuur. Door de aanwezigheid va een appartement achter in het woonhuis en een nagenoeg gerealiseerd appartement in de onlang gebouwde schuur is het geheel uitermate geschikt voor mantelzorg, thuiswerken, bed and breakfast etc. Het woonhuis dient in maart 2023 bouwkundig versterkt te worden, waarbij er allerlei koppelkansen liggen voor een nieuwe bewoner bijvoorbeeld door een nieuwe indeling van het woonhuis of herstel van enig achterstallig onderhoud. Wat u nu ziet, hoeft dus straks niet persé de indeling te zijn van uw prachtige woonboerderij.

Het geheel heeft een volledige woonbestemming en is gelegen buiten de bebouwde kom tussen de dorpen 't Zandt en Zijldijk en op korte afstand van de N46 (Eemshaven - Groningen) en de N33 (Eemshaven - Assen). Het rustige dorp 't Zandt is gelegen in het Noord Groninger Wierden- en Maren gebied. De basisvoorzieningen zijn in het dorp aanwezig waaronder de basisschool. Daarnaast liggen de plaatsen en dorpen met een regiofunctie waaronder Appingedam, Spijk en Uithuizen op 10 auto minuten en is de stad Groningen binnen 25 minuten bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Zij-entree/hal met kastruimte en aangrenzende eetkamer met sfeervolle haard (totaal ca. 30 m²), opgang naar de verdieping en toegang naar de kelder (ca. 46 m²), kantoorruimte (ca. 17 m²), gang met aangrenzende woonkamer (ca. 31 m²; met royale kastruimtes) en slaapkamer (ca. 28 m²) met aangrenzende badkamer. Tevens vanuit de zij-entree te bereiken tussenhal met meterkast, royaal toilet (met staand toilet, wastafel en urinoir) en toegang naar de keuken (ca. 15 m²; voorzien van hoekopstelling met inbouwapparatuur). Tevens vanuit laatstgenoemde tussenhal te bereiken bijkeuken (ca. 37 m²; met witgoedaansluitingen, zij-entree en kastruimte) en inpandige berging (ca. 24 m²; met achterentree).

Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime overloop met aangrenzende badkamer (ca. 11 m²; met dubbele wastafel, douche en toilet), slaapkamer (ca. 28,5 m²; met vaste kastruimte) , slaapkamer (ca. 27,5 m²; met vaste kastruimte) en stookruimte (met dubbele cv-opstelling). Tevens vanuit de overloop te bereiken halletje met 2 aangrenzende slaapkamers (respectievelijk ca. 14 m² en ca. 12,5 m²).

Appartement:
Middels trap buitenom te bereiken appartement entree/hal met aangrenzend een woon-/slaapkamer (ca. 43 m²; met eenvoudig keukenblok) en een badkamer (ca. 4 m²; met toilet, wastafel en douche).

Vrijstaande en geïsoleerde schuur: ca. 499 m².

Appartement gesitueerd in de schuur:
Totaal ca. 222 m² onderverdeeld in o.a. een woonkamer met serre, sfeervolle haard en vide, moderne open keuken voorzien van alle gemakken, 3 slaapkamers, toilet, een badkamer, kantoorruimte en daarnaast nog een inpandige garage (ca. 27 m²).

Informatie:
- Verwarming en warmwatervoorziening woonhuis middels cv-combiketels Nefit (bouwjaar 2012) en Remeha (bouwjaar 2016);
- Vloerverwarming en warmwatervoorziening appartement in de schuur middels cv-combiketel Nefit (bouwjaar 2020);
- Voorzien van houten kozijnen met HR++-glas;
- 12 zonnepanelen op de carport;
- Subsidie van €7.000,- beschikbaar voor energiebesparende maatregelen;
- Lekkage van het dak overloop wordt hersteld in het verstevigingsproces;
- Badkamer boven wordt hersteld in de huidige staat met waterdichte vloer, echter kan in overleg ook nieuw;
- Koppelkansen mogelijk door bijvoorbeeld keuze indeling woonhuis in combinatie met het verstevigingsproces;
- Voorhuis redelijk tot zeer goed geisoleerd;
- Schuur zeer goed geisoleerd(vloer, dak, wand en alles isolerende beglazing)
- Versteviging staat gepland voor maart 2023, huisvestingsbijdrage te ontvangen door bewoning in het eigen appartement in de schuur;
- Ten tijde van presentatie wordt appartement verder afgebouwd;
- Diverse materialen aanwezig om appartement en schuur af te werken. Niet alle materialen zitten in de verkoopprijs begrepen;
- Herinrichtingsrente t/m 2025: €116,09

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Maak dan gauw een vrijblijvende afspraak met 1 van onze makelaars voor een bezichtiging!

Tiplijn