Te koop in Groningen: Grote vrijstaande villa uit 2022 op fietsafstand van de stad

Te koop in Groningen: Grote vrijstaande villa uit 2022 op fietsafstand van de stad

GRONINGEN - Op een prachtige landelijke locatie, met zicht op de stad Groningen, gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande kantoorruimte, welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Deze woning is in 2022 gebouwd en is gelegen op een royale kavel van maar liefst 2610 m². Het geheel is met 25 zonnepanelen energieneutraal te noemen en uiteraard gasloos. De isolatie waarde is optimaal. Het energie label is dan ook A++++.

Dit stijlvolle moderne woonhuis ligt aan een rustige straat tussen Meerstad en de stad Groningen op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Groningen en heeft een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen.

Het naast de woning gelegen bijgebouw is uiteraard ook volledig geïsoleerd en heeft naast een toilet ook een aansluiting voor een keukenblok. Het afgelopen jaar heeft het dienst gedaan als kantoor, maar het kan ook gebruikt worden als praktijk, behandelruimte, B&B of mantelzorgwoning.

Voor en naast de woning is ruime parkeergelegenheid en de oprit loopt helemaal door tot aan de achtkant van de kavel. De tuin en verdere invulling van de kavel is aan de nieuwe eigenaar.

Kortom: Landelijke toplocatie aan de rand van de stad Groningen.

Zie: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-42113802-olgerweg-6/

Tiplijn