Te koop in Groningen: Moderne woning met groot bedrijfsruimte

Te koop in Groningen: Moderne woning met groot bedrijfsruimte

STAD - Unieke kans om te wonen en werken op een prachtlocatie! Woonruimte met bedrijfspand gelegen aan de noordoostzijde van de stad Groningen. De moderne woning ligt op een net terrein waar een perfecte combinatie van wonen en werken is gecreëerd. Met meer dan 200 m² woonoppervlak is er meer dan voldoende leefruimte en een eigen plek voor iedereen.

Omgeving
De woning is gelegen direct naast de oostelijke ringweg en tegenover sportcentrum Kardinge, in een rustige wijk/bedrijventerrein met veelal woon-werkcombinaties. De afrit naar de Ring Oost is op korte afstand gelegen. Op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen en in de buurt zijn voorzieningen zoals een supermarkt, drogist, basisschool, kinderboerderij en sportschool.

Indeling
Entree, hal (ca. 5 m²) met toilet; gang (ca. 19 m²); moderne, luxe woonkeuken (ca. 28 m²) voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur; met trapopgang naar eerste verdieping en openslaande deur naar buiten; inpandige berging (ca. 11 m²) met CV-ketel en openslaande deur naar buiten; wasruimte

(ca. 7 m²) met openslaande deur naar buiten; badkamer (ca. 7 m²) met ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet; drie slaapkamers (allen ca. 14 m²).

Eerste verdieping
Royale, lichte woonkamer (ca. 43 m²) met vide, grote raampartijen, inbouw gashaard en schuifpui naar het balkon (ca. 9 m²).

Bedrijfsgedeelte
Entree, hal (ca. 7 m²) met meterkast en toilet; kantoorruimte (ca. 13 m²); hal (ca. 6 m²);. Bedrijfsruimte vrij in deelbaar (ca. 146 m²)

Bijzonderheden
-
Het bedrijfsgedeelte kan uitgebouwd worden;
- 8 Zonnepanelen (juni 2022);
- Energielabel B is met kleine aanpassingen te verhogen naar energielabel A;
- Aangebouwde garage (ca. 31 m²) met vliering;
- Fraaie aangelegde tuin met ruime overkapping, tuinschuur en veel groen;
- Perfecte combinatie van werken en wonen;
- Diverse aanwendingsmogelijkheden;
- Ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen;
- Luxe en modern wonen;

Bestemming:
Bedrijventerrein-2. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat het voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het bestemmingsplan.

 

Zie ook: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-42809273-bovenstreek-14/