Te koop in Groningen: Penthouse met panoramisch uitzicht richting alle zijden van de stad

Te koop in Groningen: Penthouse met panoramisch uitzicht richting alle zijden van de stad

STAD - Wonen op hoogte met elke dag panoramisch uitzicht richting alle zijden van de stad Groningen.

Een woning die maar zelden beschikbaar komt. Op de 14e en tevens hoogste verdieping van de Hamburg toren in ''De Kop van Oost'' wordt dit fantastische penthouse aangeboden. Met meer dan 270m² woonoppervlak, twee badkamers, drie goed formaat slaapkamers en woonkamer van 110m² hoef je je hier om ruimte geen zorgen te maken.

INDELING
Begane grond
Luxe afgesloten entree met brievenbussen en een bellentableau met videofoon en uitgebreid meldingssysteem.

14e VERDIEPING
Bij binnenkomst kom je in een lange gang met aan de linkerzijde drie slaapkamers van 20, 25 en 33m², een apart toilet, badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en tweede toilet. Daarnaast liggen aan deze gang twee bergingen waarvan één met technische installaties (groot type ketel, boiler en warmteterugwin-installatie) en de andere voorzien van witgoedaansluitingen. Aan de noordzijde van de woning is nog een tweede badkamer met 2e apart toilet én een ruimte berging/ voorraadkast.

De woonkamer (110m²) ligt aan de westzijde en kijkt uit over het binnenterrein met een tennisbaan, speeltuin en kassen, enkel toegankelijk voor bewoners van de Kop van Oost, en het stadscentrum met haar cultuurtrekkers als de Martinitoren en het Forum. In het hart van de woonkamer is een open keukenopstelling met eiland geplaatst. De keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, oven, afzuiging en vaatwasser.

Opmerkelijk is het inpandige balkon waar je in de zomer met open deuren in het zonnetje geniet van het uitzicht op het centrum en in de winter ook aangenaam kan zitten.

Bij deze woning hoort een eigen fietsenberging op de begane grond en twee eigen overdekte parkeerplaatsen welke naast elkaar zijn gelegen.

Bijzonderheden:
- voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling in nagenoeg alle vertrekken;
- voorzien van automatisch bedienbare screens aan de buitenzijde;
- 276m² woonoppervlak;
- dubbele badkamer en dubbel separaat toilet;
- actieve VvE in beheer bij VvE Punt;
- woning dient te worden bewoond door eigenaar of diens familielid in de eerste graad;
- verkoop in het eerste jaar niet toegestaan;
- projectnotaris van toepassing (PlasBossinade notarissen).

 

Zie: https://www.funda.nl/koop/groningen/appartement-42888177-het-hout-202/