Te koop in Groningen: Riante vrijstaande woning met grote kelder

Te koop in Groningen: Riante vrijstaande woning met grote kelder

HAREN - Wat direct opvalt als u bij deze vrijstaande woning de woonkamer instapt, is de imposante, lichte ruimte met speelse niveauverschillen en de het geweldige zicht op de weelderige tuin. Dit had u misschien niet verwacht! Het is kenmerkend voor een woning die op ieder niveau verrast, zowel letterlijk als figuurlijk.

Wat u bij aankomst misschien niet direct kunt zien, is dat u maar liefst vier etages tot uw beschikking heeft. Etages die bovendien zódanig zijn ingericht dat ze voorzien in verschillende woonbehoeftes - en héél veel praktische bergruimte - waardoor de woning geschikt is voor verschillende doelgroepen. U beschikt op de eerste etage over drie grote slaapkamers met aansluiting voor een eigen wastafel en een master bedroom met hoog plafond en riante badkamer en suite. Op de overloop is een tweede badkamer en een separaat toilet. Op de zolderverdieping vindt u een ruime logeerkamer en op de benedenverdieping is tot slot nog een prettige en lichte werkkamer.

Maar dat is nog niet alles! Want u hebt ook nog een zeer ruim souterrain met aparte voorraadkelder tot uw beschikking. Ooit gebouwd als garage, maar nu vooral een creatieve werkplaats. De mogelijkheden voor deze ruimte zijn eindeloos. Het is bijvoorbeeld niet moeilijk voor te stellen dat u deze ruimte gebruikt als werkplek of kantoor aan huis, speelkamer voor de jeugd of als fitnessruimte. De toegang tot de garage is omgetoverd in een terrassentuin waar siergrassen de show stelen.

Dankzij recente renovaties is het een comfortabel thuis met geïsoleerde aluminium kozijnen voorzien van HR++ glas op de benedenverdieping, spouwmuurisolatie, een greeploze keuken en modern sanitair. Oh, en laten we het nieuwe dak niet vergeten! U ervaart overal veel licht en bewegingsvrijheid en dankzij de ruime bijkeuken, zolderverdieping met vaste trap en vliering met vlizotrap woont u hier ook vanuit praktisch oogpunt heel aangenaam. Buiten is een fietsenschuur met elektriciteit aanwezig.

We noemden eerder al de speelse niveauverschillen. Deze ziet u in de woonkamer vooral terug in het verhoogde zitgedeelte: een heerlijk plekje om ’s ochtends te genieten van de ochtendzon. De woonkamer wordt gescheiden door de schouw en het tegeltableau van travertin dat doorloopt in de vloer van het verhoogde gedeelte. Zo worden subtiel twee zitgedeeltes gecreëerd maar wel met een ruimtelijk effect.

De ruime keuken grenst aan het overdekte terras. U zit hier beschut, droog én kunt u op hete dagen uit de zon blijven. Een volwassen druif omlijst deze zomerse eethoek. De vele vaste planten en de mooie kersenboom in de tuin zorgen voor leven en kleur van het vroege voorjaar tot ver in de winter. Ze bieden seizoenen lang plezier aan u, uw gezin, uw vrienden en natuurlijk aan de vogels, eekhoorns en egels die u gegarandeerd opzoeken in deze rustige, groene wijk.

De nabije omgeving is ook zeer aantrekkelijk. Zonder dat u het direct merkt heeft u veel voorzieningen onder handbereik zoals het treinstation, scholen, speeltuintjes en sportvelden. Haren heeft een uitgebreid en gezellig centrum en binnen een half uurtje fietsen staat u midden in de stad Groningen. De natuur rondom Haren is heel divers en biedt veel (sportieve) recreatiemogelijkheden. Het maakt dat u hier met veel plezier jarenlang wilt blijven wonen!

Het transport van deze woning zal plaatsvinden bij Notaris Bosscher Janssens te Groningen.

Zie: https://www.funda.nl/koop/haren-gr/huis-42032633-ossewei-7/

 

Tiplijn