Te koop in Groningen: Unieke woon-winkelpand op opvallende locatie Funda

Te koop in Groningen: Unieke woon-winkelpand op opvallende locatie

ZUIDHORN - Dit unieke woon-winkelpand in Aduard biedt de perfecte combinatie van wonen en ondernemen onder één dak. Met een schitterend gerenoveerde multifunctionele (thans kapsalon/beautysalon) winkelruimte en een moderne en speels ingedeelde bovenwoning, biedt dit pand tal van mogelijkheden.

De bovenwoning is voorzien van hoge plafonds, grote ramen en een prachtig uitzicht over het dorp en omgeving. De woning is bereikbaar via het winkelgedeelte, maar ook via de aparte ingang aan de zijkant van het pand.

Op de begane grond vind je een hal/entree, een kantoorruimte van ca. 18 m2, twee kamers van respectievelijk ca. 9 m2 en 8 m2, een eenvoudige badkamer, een woonkeuken van ca. 15 m2, een stookruimte, een toilet en een behandelruimte van ca. 19 m2. Verder is er een garage van 25 m2 aanwezig. Het klapstuk van de begane grond is natuurlijk de prachtige winkelruimte, volop licht via de grote raampartijen in de voorpui van bijna 11 meter breed. Bekijk vooral ook de bijgevoegde plattegronden om te zien wat voor praktische toepassingen deze ruimte voor ondernemende mensen u te bieden heeft.

Op de eerste verdieping is er een woonkeuken en woonkamer, welke in open verbinding met elkaar staat en samen een oppervlakte heeft van ca. 95 m2 groot, de moderne keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur die je zou mogen verwachten. De grote woonkamer is voorzien van een gezellige haard, een heerlijke plek om je even terug te trekken. Daarnaast zijn er drie slaapkamers: slaapkamer 1 is ongeveer 17m2, slaapkamer 2 is ongeveer 20 m2 en slaapkamer 3 is ongeveer 16 m2. De badkamer is recent geheel gemoderniseerd en beschikt over een douche met een Sunshower, een tweede toilet en een wastafel van ongeveer 8 m2. De besloten tuin ligt op het oosten en heeft in de zomer altijd wel een plekje met zon of schaduw. Parkeren op eigen terrein is volop mogelijk aan de voorzijde van het pand. Dit pand is een unieke kans om te wonen en te werken op één locatie en biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rust en de ruimte die Aduard te bieden heeft.

Dit goed onderhouden pand staat op een opvallende en unieke locatie in Aduard. Aduard zelf is een gezellig dorp met een rijke kloostergeschiedenis en aan de rand van het gebied Middag-Humsterland, één van de oudste cultuurlandschappen van Europa. Het historische dorpscentrum bevindt zich op korte afstand en biedt de mogelijkheid voor de dagelijkse voorzieningen. Daarnaast heeft het dorp een rijke geschiedenis welke u terug kunt vinden in het Cisterciënzersklooster en het kloostermuseum. Aduard heeft een hoog voorzieningsniveau in diverse winkels, restaurants, basisschool en een multifunctioneel centrum. Hierin bevindt zich een gezondheidscentrum, een bibliotheek en een sporthal voor diverse binnensporten zoals: voetbal, basketbal, volleybal en badminton. Daarnaast zijn er de voetbalvelden op het sportpark en bezit Aduard over een tenniscomplex.

Dit unieke pand ligt op een mooie locatie, slechts enkele autominuten van de bruisende stad Groningen en het dorp Zuidhorn. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur of naar de drukte van de stad, dit pand biedt het beste van beide werelden.

Bijzonderheden:
- Energielabel woning: B
- Energielabel bedrijfsruimte: D
- SNN Subsidie van € 4.000,- beschikbaar voor koper
- Kortom: zeker een bezichtiging waard!

Zie: https://www.funda.nl/koop/aduard/huis-88484121-burg-van-barneveldweg-10/

Tiplijn