Te koop in Groningen: Vrijstaande nieuwbouwwoning op prachtplek met gastenverblijf

Te koop in Groningen: Vrijstaande nieuwbouwwoning op prachtplek met gastenverblijf

OPENDE - Nieuwbouw in optimale vrijheid, op een prachtplek als deze, met gastenverblijf maar dan niet met alle ingewikkelde, dure en tijdrovende nieuwbouwperikelen? Deze zeer energiezuinige, unieke en karakteristieke nieuwe woonboerderij heeft het allemaal!

De meeste nieuwbouwwoningen staan op een postzegel, deze nieuwbouwwoning mag je dan ook absoluut een woonboerderij noemen. Het geheel staat namelijk op maar liefst 3.687m²(!) eigen grond. Ook aan overige buitenluxe is er absoluut geen gebrek, zo is er een gastenverblijf/B&B-mogelijkheid/hobbyruimte bijgebouw welke groter is dan de woning zelf...

Deze woonboerderij is bouwbesluitplus en volledig geïsoleerd gebouwd, warmtepompklaar. Ook is de woonboerderij levensloopbestendig gebouwd met een slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond.

Het gastenverblijf is geheel aangelegd en kan nog naar eigen inzicht ingericht worden. Ook kan de gastenverblijf (deels) als garage/berging functioneren, gezien het feit dat het gastenverblijf maar liefst ca. 173m² aan externe bergruimte betreft.

Deze grandioze plek heeft verder alles wat uw hartje begeert, rust, uitzicht over de natuur, goede bereikbaarheid en allerlei soorten winkels op zeer korte afstand. De reeënpopulatie staat hier vaak in de achtertuin, evenals alle andere levendigheid.

De indeling van de woonboerderij is als volgt:

Begane grond:

Lichte hal/ entree met uitgebreide meterkast; lichte woonkamer en keuken met dubbele openslaande tuindeuren, voorzien van zijlichten, keukenruimte met inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen, wastafel en cv-opstelling; royale tweepersoonsslaapkamer met badkamer ensuite voorzien van inloopdouche en wastafel; toiletruimte met wandcloset, fontein en urinoir.

1e etage:
Overloop met grote bergkamer; 3 royale tweepersoonsslaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer maar liefst 22m² betreft; badkamer met inloopdouche, wastafel, wandcloset en ruim ligbad. De badkamer is extra vergroot door het grote dakkapel.

2e etage:

Vlizotrap naar bergzolder.

Gastenverblijf:
Deze grote ruimte met royale en luxe overkapping uitstekend geïsoleerd en alle voorbereidingen voor een gastenverblijf zijn getroffen. Momenteel wordt het geheel als hobby- en speelruimte met uitgebreide berging gebruikt.

Begane grond gastenverblijf:
2 grote bergruimtes (ca. 57m² en 50m²); grote robuuste overkapping van ca. 53m². De vloerverwarming voor het gastenverblijf is aangelegd, evenals extra water, elektra en rioleringsaansluitingen.

1e etage:

via 2 vaste trappen te bereiken zolderruimtes van ca. 45m² en 25m²

Buiten:
Zoals eerder genoemd kunt u hier helemaal vrij vertoeven in de achtertuin en genieten van het prachtige uitzicht. Door het grote perceel kunt u dit geheel op verschillende manieren gebruiken. Zo biedt het perceel mogelijkheden tot een uitgebreide hobby, B&B, het houden van (klein)vee en natuurlijk het genieten van de heerlijke vrijheid.

Het geheel is geweldig gelegen in het Groningse coulisselandschap, nabij de grens van Friesland. De vele wandel- en fietsgebieden liggen letterlijk naast de deur. Natuur, rust en vrijheid, maar toch overal dichtbij. Ook dat is hier te vinden! Zo ligt Opende zeer centraal tussen Groningen, Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. De A7 is dan ook gelegen aan de rand van het dorp. Opende is een actief dorp met een levendig verenigingsleven, beschikt onder andere over een supermarkt, basisschool, sportaccommodaties en het Barontheater.

Nieuwsgierig naar deze keurige nieuwe woonboerderij met vrij uitzicht en een heus gastenverblijf? Maak dan snel een afspraak met onze flexibele makelaars bij de Provincialeweg 187 te 9865TA Opende.

Zie: https://www.funda.nl/koop/opende/huis-42156374-provincialeweg-187/

Tiplijn