Te koop in Groningen: Vrijstaande villa in groene omgeving op loopafstand van stadspark

Te koop in Groningen: Vrijstaande villa in groene omgeving op loopafstand van stadspark

GRONINGEN - Ervaar het gevoel van landelijk wonen in deze vrijstaande woning, gelegen nabij stadspark en de Onlanden.

--BELEEF HET MET DE VERKOPER--

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van onze woning. Toen we dit huis kochten werden we direct aangetrokken door de mooie vormgeving van het huis en het landelijke karakter.

De woning is gelegen in één van de mooiste straatjes van Groningen met zeer prettige buren. Hier ervaar je rust en ruimte terwijl het gunstig is gelegen ten opzichte van het stadscentrum, met al haar faciliteiten.

Bij binnenkomst in de hal met vide, ervaar je gelijk een gevoel van ruimte en luxe. Je loopt door naar een mooie living met open inrichting en veel natuurlijk lichtinval, dankzij de grote raampartij rondom de gehele woning. Zo heb je vanaf vrijwel elke zithoek uitzicht op het groen. Enkele schuine muren en de centrale haard tussen werkkamer en woonkamer zorgen voor een positief verrassend speelse en unieke indeling. In oktober 2022 is er een splinternieuwe keuken met state of the art siemens inbouw apparatuur geplaatst. Gezellig is het barretje in de keuken, voor een snel ontbijtje of je schuift even aan als de ander staat te koken.

Grenzend aan de keuken is een praktische bijkeuken, met een geruime hoeveelheid opbergruimte dank zij inbouwkasten en welke tevens dienst uitmaakt als wasruimte. De ruime extra kamer op de begane grond met ensuite badkamer maakt de woning een levensloopbestendige woning. Het is een prachtige multifunctionele (4de slaap)kamer met uitzicht op de beschutte achtertuin, ook ideaal om je gasten te laten verblijven of als speel-, werk-, of hobbykamer.

Boven zijn drie slaapkamers en een badkamer. De huidige ouder slaapkamer heeft prachtig uitzicht over de achtertuin op het zuiden. Een van de kinderkamers heeft een ingebouwde bedstee (90 x 200cm) die momenteel als commode gebruikt wordt. De bedstee kan weer in een handomdraai gerealiseerd worden.
Dankzij de vliering is er ook meer dan voldoende opbergruimte, altijd praktisch.

Bij lekker weer is het heerlijk vertoeven in de prachtige onder architectuur aangelegde tuin met meerdere terrassen. Zo kan je altijd de zon opzoeken of juist verkoeling in de schaduw op een warme zomerdag. De tuin loopt rondom de woning, heeft een riante oprit, een schuur voor tuingereedschap en fietsen en een hoek voor de kinderen met onder andere een zandbak. Fijn aan deze woonlocatie is dat je zo in het stadspark bent voor een wandeling of om te spelen met de kinderen. Je zit op fietsafstand van de stad, twee goede basisscholen, opvang en overige voorzieningen. De Onlanden en het Paterswoldsemeer vind je vrijwel direct naast de deur en uitvalswegen A28 en A7 zijn dichtbij.

Ervaar het gevoel van luxe en comfort in deze heerlijke woning.

Bijzonderheden:
- Gevoel van landelijk wonen in deze prachtige vrijstaande woning
- Gelegen nabij stadspark en de Onlanden
- 4 slaapkamers, waarvan 1 op begane grond (levensloopbestendig wonen)
- Onder architectuur aangelegde tuin met veel privacy rondom de woning
- Volledig geïsoleerd, energielabel A
- Zonnepanelen (geplaatst 2021)
- Op fietsafstand van het stadcentrum, twee basisscholen, opvangen en overige voorzieningen
- Woonoppervlakte ca. 174 m²
- Bosscher Janssens notarissen te Groningen zal zowel de koopovereenkomst als transportakte opmaken

Zie: https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-42935415-rietgans-1/

Tiplijn