Te koop in Veendam: Luxe vrijstaande woning met praktijkruimte en overdekt zwembad

Te koop in Veendam: Luxe vrijstaande woning met praktijkruimte en overdekt zwembad

VEENDAM - Op een uitstekende locatie wordt aangeboden een geweldig onder architectuur gebouwd woonobject, waar wonen, werken en recreëren gecombineerd kan worden.

Het geheel is zeer goed en met zorg onderhouden, degelijk gebouwd en voorzien van alle gemakken. Een overdekt zwembad, meerdere badkamers en een whirlpool worden geboden. Levensloopbestendig wonen is eveneens mogelijk.

Het betreft hier een heerlijk object, welke veel woongenot, privacy en luxe biedt.

De woning heeft de navolgende indeling:

Begane grond woongedeelte:
Entree/ hal, toilet, een tuingerichte riante living ( groot 50 m2) met aangrenzend een eetgedeelte ( groot 11 m2), alsmede een moderne luxe open keuken ( groot 12 m2), welke voorzien is van alle hedendaagse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het overdekte zwembad bereikbaar. Een bijkeuken met vaste kastenwand en een ruime badkamer met whirlpool en stoomcabine als een ouderslaapkamer ( groot 19 m2) zijn aanwezig.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich een overloop, een ouderslaapkamer ( groot 18 m2) met aangrenzend een eigen badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel, toilet en separate douchegelegenheid. Tevens zijn nog 3 slaapkamers aanwezig ( groot respectievelijk 10, 12 en 28 m2) alsmede een extra badkamer met douche en eigen toilet. Aan de zonkant op de verdieping bevindt zich een geheel te benutten riant dakterras ( groot 56 m2)

Voormalig praktijkgedeelte:
Het voormalige praktijkgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de begane grond en heeft de volgende indeling: eigen entree met wachtruimte, een hal, een toilet en een 3 of eventueel tal 4 kamers ( groot respectievelijk 9, 10, 15 en 19 m2). Het betreft hier een geheel zelfstandige ruimte, welke gescheiden is van het woongedeelte. Parkeergelegenheid is aan de voorzijde gecreëerd.

De garage is groot 71 m2 en de carport, welke gesitueerd is voor de garage is groot 51 m2. Vanuit de garage is tevens het zwembad bereikbaar. De kavel is maar liefst 1.020 m2 groot.

Dit mooie object is hoogwaardig afgewerkt, optimaal geïsoleerd, wordt verwarmd middels vloerverwarming en radiatoren. De vloeren zijn van natuursteen. Tevens is airconditioning aanwezig. Solartubes zorgen voor de verwarming van het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Het geheel bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum 'De Reede' en is tevens uitstekend gesitueerd ten opzichte van de N33. Binnen 30 minuten zijn de steden Groningen en Assen te bereiken.

INFO:
- Uitermate geschikt voor wonen- en werken
- Dubbele bewoning mogelijk
- Hoogwaardig niveau van afwerking en isolatie
- Zonnepanelen en collectoren aanwezig.

Zie: https://www.funda.nl/koop/veendam/huis-88296708-skager-rak-11/