Avond Meidenvoetbal bij V.V. Helpman verplaatst naar vrijdag 4 februari iStock

Avond Meidenvoetbal bij V.V. Helpman verplaatst naar vrijdag 4 februari

GRONINGEN - Wegens de huidige maatregelen kan de avond, die in het teken stond van de visie op het meidenvoetbal, op vrijdagavond 10 december niet doorgaan. De voetbalclub wil dit wel graag fysiek organiseren en daarom hebben ze besloten om dit te verplaatsen naar vrijdagavond 4 februari 2022.

'We hopen dat er tegen die tijd weer meer mogelijk is en iedereen weer te kunnen verwelkomen. De avond zal starten om 19:30 uur met een inloop vanaf 19:15 uur met koffie of thee', laat de club weten.

'Graag wil ik ook van dit moment gebruik maken om een oproep te doen. Een aantal enthousiaste mensen wil graag in april/mei 2022 weer een Meidenvoetbaldag organiseren. Hiervoor worden nog vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om te helpen met de voorbereiding en organisatie hiervan. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van promotie, invulling van het dagprogramma of kantinedienst. Mocht je dit leuk vinden of meer vragen over hebben, dan hoor ik dat graag', aldus Technisch Coördinator Meiden Betty Biemans.

Tiplijn