FC Groningen komt vanavond met live Q&A op deadlineday (kijk hier)

FC Groningen komt vanavond met live Q&A op deadlineday (kijk hier)

GRONINGEN - FC Groningen komt vanavond omstreeks 21.00 uur met een live Q&A op deadlineday. Vanuit Euroborg schuiven algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur Mark-Jan Fledderus aan voor het beantwoorden van vragen. Ook hoofdredacteur van Opta Nederland Michiel Jongsma is aanwezig voor duiding, statistieken en cijfers. Mede omdat het vanwege de actualiteit niet duidelijk is of Fledderus de gehele uitzending aanwezig kan zijn. 

FC Groningen neemt haar supporters mee in de hectiek van deadlineday. De Trots van het Noorden start omstreeks 21.00 uur met een show die live uitgezonden wordt op het YouTube-kanaal van de club. Supporters kunnen vragen stellen aan de beide directeuren die aanschuiven over de stand van zaken bij FC Groningen.
 
De kans is aanwezig dat technisch directeur Mark-Jan Fledderus vanwege actuele zaken die wellicht nog spelen niet de gehele uitzending aanwezig zijn. Statistiekenexpert Michiel Jongsma – hoofdredacteur Opta Nederland – schuift ook aan. De show is omstreeks 21.00 uur live te volgen op het YouTube-kanaal van FC Groningen of de link onder het artikel. Presentatie is in handen van Frank Veenhof, het technische gedeelte wordt verzorgd door United Visions. 

Tiplijn