FC Groningen: Scoor op Black Friday gesigneerd shirt van Pepi, zaterdag mega uitverkoop FC Groningen

FC Groningen: Scoor op Black Friday gesigneerd shirt van Pepi, zaterdag mega uitverkoop

GRONINGEN - Het is Black Friday week bij FC Groningen Merchandise. De hele week wordt er korting gegeven op een deel van de casual kledinglijn. Woensdag en donderdag is de FC Groningen Store tot 21.00 uur geopend. Op Black Friday biedt de club haar supporters een gesigneerd shirt van spits en topscorer Ricardo Pepi. Een dag later is er in het stadion een Mega Merchandise uitverkoop.

Supporters kunnen woensdag en donderdag tussen 18.00 uur en 21.00 uur ook ’s avonds in de FC Groningen Store terecht. Bij besteding van € 75,- in de Store kwalificeert de supporter zich en maakt kans op het winnen van een prachtig ingelijst shirt ter waarde van € 349,-. Het shirt is gesigneerd door de gehele FC-selectie. Deze actie loopt tot vrijdag 2 december.
 
Black Friday
Op Black Friday (25 november) heeft FC Groningen een unieke aanbieding. In plaats van een forse korting, voegt de club waarde toe aan een bestaand product. Scoor het gesigneerde shirt van spits en topscorer Ricardo Pepi alleen op Black Friday. Het shirt is alleen via de webshop te bestellen voor € 89,45. Ook is een ingelijste variant te bestellen. Het shirt wordt op een professionele wijze ingelijst in een uniek frame. Een ingelijst shirt is te bestellen voor € 299,-. De ingelijste shirts kunnen op een nader te bepalen tijdstip enkel worden afgehaald bij het stadion.
 
Mega Merchandise uitverkoop
Een dag na Black Friday (zaterdag 26 november) houdt FC Groningen een Mega Merchandise uitverkoop. Op de omloop van de Tonny van Leeuwen Tribune in Euroborg gaan van 11.00 uur tot 16.00 uur worden supportersartikelen tegen grote kortingen verkocht. Supporters kunnen vanaf 11.00 uur via ingang 1 het stadion binnen. Ook is die dag de FC Groningen Store naast de hoofdingang geopend. Zaterdag is een ideale mogelijkheid om vlak voor de feestdagen een FC-cadeau te scoren.

Tiplijn