Na dit seizoen ook nieuwe assistenten bij FC Groningen

Na dit seizoen ook nieuwe assistenten bij FC Groningen

GRONINGEN - Naast Dick Lukkien als hoofdtrainer gaat FC Groningen voor het seizoen 2023/2024 ook twee nieuwe assistent-trainers aanstellen. Dit betekent dat de huidige assistenten Alfons Arts en Gert Peter de Gunst na dit seizoen niet terugkeren in de staf van de eerste selectie van de Trots van het Noorden.

FC Groningen is met Alfons Arts in gesprek over een andere functie binnen de organisatie. De 57-jarige oefenmeester, die in 2015 begon als trainer van FC Groningen onder-23 ( destijds uitkomend in de Derde Divisie) en sindsdien werkzaam is binnen de club.

Bij de aanstelling van Gert Peter de Gunst als extra assistent-trainer in januari van dit jaar – na het doorschuiven van Dennis van der Ree naar de positie van hoofdtrainer – is bewust gekozen voor een contract tot het einde van dit seizoen, zodat beide partijen na afloop ervan de handen vrij zouden hebben.

FC Groningen start in het nieuwe seizoen met Dick Lukkien als hoofdtrainer en gaat daarbij in de komende periode op zoek naar twee nieuwe assistent-trainers voor de staf van de eerste selectie.

Tiplijn