Zaterdagmiddag Supportersdag FC Groningen in Euroborg

Zaterdagmiddag Supportersdag FC Groningen in Euroborg

GRONINGEN - FC Groningen organiseert aanstaande zaterdag, 27 augustus, een Supportersdag in Euroborg. De Trots van het Noorden nodigt al haar supporters van harte uit bij dit gratis evenement in het stadion. In Euroborg en aan de rand van het veld zullen aanstaande zaterdagmiddag van 12.00 uur tot 16.00 uur diverse activiteiten gepland staan. De eerste selectie is tijdens deze Supportersdag aanwezig voor fotomomenten en handtekeningen.

FC Groningen was voornemens haar jaarlijkse Open Dag dit jaar onderdeel te laten zijn van de 350ste viering van Groningens Ontzet op de Grote Markt, maar hiervoor werd geen vergunning verstrekt. Met een evenement in Euroborg is een passend alternatief gevonden.

FC Groningen opent komende zaterdag de stadiondeuren voor al haar supporters. Met een goed gevuld middagprogramma zijn supporters van 12.00 uur tot 16.00 uur welkom in het huis van FC Groningen. Er is geen vergunning verleend voor activiteiten buiten de poorten van Euroborg. De spelerspresentatie op het veld start om 13.15 uur. Daarna zullen de spelers zich tot 15.30 uur verspreiden onder het publiek voor handtekeningen en foto’s.

De invulling van de Supportersdag is niet geheel gelijk aan de reguliere Open Dag, onder meer vanwege het missen van de activiteiten die normaliter op het voorplein en rondom het stadion plaatsvinden. Zowel binnen in het stadion als op en rond het veld staan verschillende (voetbal)activiteiten op het programma. Naast een officiële spelerspresentatie is de selectie van FC Groningen tijdens de Supportersdag aanwezig voor het uitdelen van handtekeningen en fotomomenten. “De Supportersdag wordt een evenement waar supporters hun idolen kunnen ontmoeten. FC Groningen hoopt ook met deze opzet dat duizenden supporters aanstaande zaterdag richting Euroborg komen,” vertelt marketingmanager Edwin Froma.

Tiplijn